Pokrivamo cijelu Hrvatsku


Uz servisnu radionicu opremljenu najmodernijim uređajima te skladištem rezervnih dijelova, osigurali smo i 19 servisnih vozila koja pokrivaju šira područja:

  • Zagreba
  • Splita
  • Osijeka
  • Zadra
  • Rijeke
  • Metkovića
  • Pazina
  • Ivanić Grada

Servis za popravke

Demontaža, montaža, pregradnja, prigradnja...
Nakon prijave kvara preko obrasca, na put kreće jedno od naših 19 servisnih vozila diljem Hrvatske sa servisnim vozilom i velikim brojem originalnih rezervnih dijelova u vozilu. Zahvaljujući gustoći pokrivenosti Hrvatske našom servisnom mrežom, očekujte pomoć u roku od 6 sati.
Također, ako zbog npr. novih uvjeta korištenja želite izmijeniti, odnosno pregraditi vaše vozilo, naš servisni tehničar je "vaš čovjek" na licu mjesta. U našem prodajnom centru na raspolaganju je servisna radionica za veće i obilnije pregradnje ili generalne popravke.

Sigurnosni servis

Dobro je imati povjerenje. Kontrola je propisana.
Sigurnosni servis ciljano vas vodi kroz "džunglu paragrafa" propisa za zaštitu od nezgoda, zaštitu na radu i okoliša, odnosno stručnih propisa, te se brine da uvijek ispunjavate sve zakonske zahtjeve ispitivanja.
S Mlakar Viličari sigurnosnim servisom uvijek ste na sigurnoj strani. Također, preuzimamo i nadzor vašeg održavanja rokova. Dok se vi bavite svojim osnovnim poslovanjem, mi se brinemo za propisno korištenje vaših vozila.
Redoviti, preventivni servis i održavanje uštedjet će vam kasnija ružna i najčešće skupa iznenađenja.
Zadaća Mlakar Viličara programiranog servisa je prepoznavanje i minimiziranje trošenja dijelova koje na Vašim viličarima nastaje zbog svakodnevnih velikih opterećenja. Kroz intervale održavanja i najsuvremeniji softver za analizu koji je individualno prilagođen Vašem slučaju primjene, programirani servis dugoročno osigurava spremnost vaših viličara za primjenu, skraćuje vrijeme mirovanja i smanjuje troškove popravaka.

Full servis

100 % spremnost za korištenje, 0 % rizik.
Potpuno se koncentrirajte na vaše osnovno poslovanje i na nas prenesite odgovornost za korištenje vaših viličara!
Na osnovi fiksnog mjesečnog paušalnog iznosa pokrivene su sve potrebne mjere servisa - rokovi održavanja, popravci, nabavka rezervnih dijelova, sigurnosne kontrole i drugo, a sve kako bi vaši viličari bili u potpunosti spremni za korištenje.
Vaša prednost: potpuna sigurnost investicije zbog unaprijed sagledivih i dugoročno fiksno izračunatih troškova. Veliki raspon ugovornih varijanti pokriva svaku vašu želju.
Ne postoji ništa što se ne može - od pojedinačnog savjetovanja, do osobnih servisnih tehničara koji su odgovorni isključivo za tehnički nadzor vašeg voznog parka viličara - sve je moguće.

Zaštita okoliša

Nema opterećivanja starim dijelovima.
Zbrinjavanje starih dijelova
Zakonske direktive postaju sve strože. Mlakar Viličari servis okoliša preuzima od vas ovu zadaću i zbrinjava sve stare dijelove prema propisima na snazi.
Zbrinjavanje ulja
Posebna hidraulična ulja su kod korištenja viličara izložena ekstremno velikim opterećenjima. Redovita zamjena mjerodavno doprinosi održavanju učinkovitosti vaših viličara. Jungheinrich služba za ulje nadzire pravovremenu zamjenu ulja i zbrinjavanje kojim se ne ugrožava okoliš.
Zbrinjavanje starih baterija
Vašem električnom viličaru potrebno je "jako srce" za stalno pružanje punog učinka. Mlakar Viličari servis akumulatora kontrolira i održava učinkovitost vaših akumulatora i time produžava njihov vijek trajanja.

Rezervni dijelovi

Viličar vam je u kvaru i rezervni dio vam je potreban "već jučer"? Nema problema - to ćemo mi riješiti. Osim servisa, nudimo i isporuku originalnih rezervnih dijelova jer samo originalni rezervni dio odgovara najnovijim zahtjevima i dostupan je još i nakon puno godina.
Brzina i kvaliteta izrazito su bitan čimbenik našeg poslovanja, a kvalitetna podrška i logistika omogućavaju nam upravo takav način rada. Generalno zastupništvo za Jungheinrich viličare omogućava nam nabavu originalnih dijelova po pristupačnim cijenama u garantnom i vangarantnom roku.
Osim originalnih, u ponudi imamo i rezervne dijelove za gotovo sve proizvođače viličara. Nudimo i veliki program guma i kotača za viličare svih tipova.