AM 30
30. prosinca 2015.
Prikaži sve

AM 22

Posebno tihi rad

Jedinstveni uređaj za rukovanje

Kratak i pokretljiv

Robustan i dugog vijeka trajanja

Opcijsko brzo podizanje

 

Basic vehicle characteristics:

Visina dizanja (standardni kran) from 122 to 122 mm
Nosivost / teret from 2,20 to 2,20 t

 

Zainteresirani ste za ovaj model?


Pošaljite upit

Opis

Ručni viličar AM 2200 idealan je “pomoćnik u skladištu” za sve zadaće ručnog prijevoza na kratkim dionicama. Tu dolaze do izražaja njegove prednosti:

  • Uređaj za rukovanje jednako je udoban i jednostavan za ljevoruke rukovatelje i dešnjake. Moguće je udobno i sigurno manevriranje jednom rukom na glavi ruda.
  • Opcijsko brzo podizanje (do 120 kg) paleta s tla, sa samo 3 zamaha pumpe.
  • Najveća moguća okretnost i u najužem prostoru zbog male dužine prednje konstrukcije.

Kromatirani ležajni tuljci kotača i zglobovi omogućavaju laganu vuču, odnosno guranje. Privlačni su zbog posebno nečujnog rada i korištenja bez potrebe održavanja.

Mogu se odabrati različiti obruči kotača, čime se jamči optimalno korištenje na najrazličitijim podlogama.

Prednosti

Jednostavno rukovanje
Lako pokretljivi upravljački dio jednako je idealan za rukovanje lijevom i desnom rukom. Posebni ventil za rukovanje omogućava posebno fino osjetljivo, odnosno dozirano spuštanje tereta. Opcijsko brzo podizanje (do 120 kg) omogućava izdizanje euro-paleta s tla sa samo 3 zamaha pumpe. Maksimalna visina podizanja postiže se sa samo 5 zamaha pumpe.

Kratak i okretan
Kratka dužina prednjeg dijela od 373 mm omogućava sigurno i jednostavno korištenje i u najužim prostorima.

Lagan i jednostavan
Daljnje optimiranje hidrauličnog sustava smanjuje potrebnu silu za pumpu, dok ležajni tuljci na kotačima smanjuju potrebnu vučnu silu.

Miran rad i čvrstoća
Ležajni tuljci kotača i zglobova obloženi kromatom jamče miran rad i naročito dugi vijek trajanja. Spojeve više ne treba podmazivati mašću; AM 2200 unatoč tome vozi “kao podmazan”.

Jasno i sigurno
Utisnuta oznaka pokazuje siguran položaj palete kod poprečnog prihvata tereta.

Dugi vijek trajanja
Stabilne vilice, uvučeni oblici, zavareni držač ruda, zaštićeni valjci za podvlačenje, tvrđi čelik. To su sve najbolja jamstva za maksimalnu stabilnost i vijek trajanja. Nosivost od 2200 kg u osnovnoj inačici govori sama za sebe.

Dodatna / posebna oprema
Zbog velike količine dodatne opreme AM 2200 se može optimalno opremiti za svaku vrstu primjene. Tu pripadaju npr. brojne dužine i različite dimenzije vilica ili posebno lakiranje. Također su za isporuku dostupni posebni uređaji kao što su uređaji od legiranog čelika ili pocinčane inačice viličara.

 

Ukoliko želite preuzeti PDF dokument s specifikacijama viličara ili nas kontaktirati vezano za najam viličara odaberite sljedeće poveznicePreuzmite PDF dokument Pošaljite upit