Nudimo rješenja za sve postavljene zadatke utovara i istovara, prijevoza, skladištenja tereta i komisioniranja. Naša paleta proizvoda od 580 modela ne ostavlja niti jedan Vaš zahtjev neispunjenim.

Najam


Ako trebate viličar na kraći period ili duži period, u mogućnosti smo Vam ponuditi najam kako rabljenih tako i novih viličara.

Ovisno o Vašim potrebama, viličar u najam možete uzeti na dnevnoj, tjednoj, mjesečnoj ili godišnjoj bazi. Postoji i mogućnost najma potpuno novog viličara uz obvezu potpunog servisa s naše strane, a nakon isteka tog perioda ponovno za Vas naručujemo novi viličar.

Vaš jedini trošak je mjesečni najam, a svi troškovi servisiranja i rezervnih dijelova su naši.

Mlakar Viličari vozni park za iznajmljivanje raspolaže s preko 540 viličara. Bez obzira na zahtjeve, naša služba za iznajmljivanje jamči brzu pripremu viličara koji točno odgovara vašem slučaju primjene.

To može biti s prigrađenim uređajima ili u posebnoj izvedbi za neobične primjene; od viličara za podizanje do teleskopskih viličara; za dvorište, halu i za teški teren. Tvrtka Mlakar Viličari kod iznajmljivanja nudi odgovarajući viličar za svaku točku uzduž unutarnjeg pogonskog logističkog lanca. Dovoljan je telefonski poziv.