H401
8. siječnja 2016.
100 EH
8. siječnja 2016.
Prikaži sve

H710

četke se automatski zaustavljaju kada stroj miruje, zbog izbjegavanja oštećenja poda; time se sprječava bespotrebni rad četki i potrošak energije

stražnji brisač od nehrđajućeg čelika

preokretanje metlica brisača

 

Zainteresirani ste za ovaj model?


Pošaljite upit

Opis

Ostale značajke:

  • jako lagan pristup vakuum motorima
  • za zamjenu potrošnih dijelova nisu potrebni alati
  • konstrukcija bez remena za povećanu trajnost
  • sustav zaštite vakuum motora od pjene

 

Prednosti

Dulevo 710 perilice-sušilice s pratećim rukovateljem dizajnirane su za iznimnu čvrstoću i učinak čišćenja. Najčvršći strojevi u njihovoj klasi, namijenjeni su za teške uvjete rada. Tankovi od nehrđajućeg čelika, glave četki od lijevane legure i jednostavna elektronika jamče pouzdanost i u najtežim uvjetima.

Velika zapremina vode u kompaktnim dimenzijama: perilica s pratećim rukovateljem Dulevo 710 idealna je oprema za industrijsko čišćenje podova u područjima srednjih dimenzija.
Ove perilice najbolje su rješenje za javna područja kao što su supermarketi, trgovački centri, izložbeni prostori, zračne luke itd.

Međutim, jako su prikladne za ispunjavanje zahtjeva svih industrijskih primjena, kao što su tvornice metalnih proizvoda, strojne radionice, montažne linije.

Zahvaljujući konstrukciji od nehrđajućeg čelika, Dulevo 710 perilice s pratećim rukovateljem naročito su prikladne za prehrambenu industriju, bolnice i drugo, gdje je potrebna higijena konstrukcije od nehrđajućeg čelika. Ekonomičnost je dodatna vrijednost ovih čistilica.

Pritisak četke na tlo namješta se pomoću snažne glavčine koja drži položaj četki i time osigurava najbolji učinak čišćenja, bez napora za rukovatelja. Zaslon s LED svjetlima štiti vijek akumulatora. Ako se akumulatori previše isprazne, grupa automatski isključuje sustave, tako da se stroj može vratiti u stanicu za punjenje. Time se izbjegava potpuno pražnjenje akumulatora i produžava njihov vijek trajanja.

U perilicama s pratećim rukovateljem Dulevo 710 svi elektromotori su predimenzionirani, zbog osiguranja učinka i trajnosti.

Snažni pogonski motor s diferencijalnom osovinom i četiri velika kotača omogućavaju nevjerojatno miran rad stroja, uz istovremenu veliku snagu za uspon na rampama i stabilnost na neravnim površinama.

Ergonomija je velika prednost ove perilice s pratećim rukovateljem, kao i mirni rad, udobni položaj rukovatelja, te mali broj i jednostavnost prekidača koji stroj čine ugodnim za korištenje i jednostavnim za obučavanje. Svaka njena pojedinost dizajnirana je za postizanje najboljeg rezultata čišćenja i male troškove korištenja, čak i za korisnike bez iskustva.

Dulevo perilice s pratećim rukovateljem 710 opremljene su s dva diska za duboko čišćenje podnih obloga, sa širinom čišćenja 700 mm.

Ukoliko želite preuzeti PDF dokument s specifikacijama viličara ili nas kontaktirati vezano za najam viličara odaberite sljedeće poveznicePreuzmite PDF dokument Pošaljite upit