EMC 110 / EMC B10
8. siječnja 2016.
ETV 110 / 112 / 114 / ETV 116
8. siječnja 2016.
Prikaži sve

EFG 110 / 110k / 113 / 115

Kompaktni viličar na izmjeničnu struju s pogonom na stražnji kotač

Maksimalni učinak uz jako malu potrošnju energije

Za slaganje u blokovima širina samo 990 mm

Prostrano radno mjesto

SOLO- ili MULTI-PILOT-upravljačka ručka (opcija)

AC elektronika upravljana procesorom s mogućnosti nadogradnje

 

Osnovne karakteristike:

Visina dizanja (standardni kran) od 2300 do 6500 mm
Nosivost / teret od 1,00 do 1,50 t

 

Zainteresirani ste za ovaj model?


Pošaljite upit

Opis

Pogon na stražnji kotač, kompaktna konstrukcija, odlične karakteristike i ergonomski opcijski radni uvjeti. To su jake strane Jungheinrich-električnog viličara s tri kotača EFG 110-115. Prednosti: visoka pokretljivost, brzo manevriranje u teretnim vozilima, kontejnerima i vagonima, te “Cockpit” za vozača koji potiče povećanje učinka.

To se prvo očituje malom pristupnom visinom od samo 520 mm. Vozač pristupa jednostavno i sigurno u modul vozačkog mjesta. Podesivi stup upravljača i komforno sjedalo s 3-strukom mogućnosti namještanja nude individualne mogućnosti prilagodbe svakoj veličini.

Komforni krov visine 2090 mm nudi veliku slobodu pomicanja glave (”kontejnerski krov” visine 1970 mm kao opcija). Optimalna vidljivost na sve strane pruža sigurnost, a hidraulične ručke sa SOLO-Pilotom (podizanje / spuštanje, promjena smjera vožnje i sirena u jednom upravljačkom polju) postavljene desno pored sjedala vozača leže optimalno u ruci. Komforni zaslon postavljen je u smjeru pogleda na vilice, te jasnim tekstom informira o satima rada i kapacitetu akumulatora (uključujući isključivanje podizanja) i pohranjuje sve podatke koji su važni za servis. S malim silama za volan / ručke i papučicama za vožnju / kočnicu koje su raspoređene kao kod automobila, može se sila izmjeničnog motora koji je zatvoren prema IP 54 jako jednostavno pretvoriti u dinamično ubrzanje bez trzaja. Ovo se odnosi na korištenje u zatvorenom i otvorenom prostoru.

 

Ukoliko želite preuzeti PDF dokument s specifikacijama viličara ili nas kontaktirati vezano za najam viličara odaberite sljedeće poveznicePreuzmite PDF dokument Pošaljite upit