H710
8. siječnja 2016.
C2500 – C3000
8. siječnja 2016.
Prikaži sve

100 EH

sustav čišćenja s izravnim odbacivanjem za izvanredni učinak čišćenja, čak i u zahtjevnim uvjetima rada

otporno čelično kućište

motori s vodenim hlađenjem za rad u toploj klimi i s dugim radnim

servo upravljač za jednostavnu i ugodnu uporabu

 

Zainteresirani ste za ovaj model?


Pošaljite upit

Opis

Ako imate problema s prašinom, Dulevo 100 Elite industrijska čistilica je više od samog rješenja. Ona je izvanredna prilika. Ova industrijska čistilica s vozačem za teške uvjete rada predviđena je za rad u jako prašnjavom okruženju. Može sakupljati od fine prašine, do velikih zrnaca i idealna je za teške industrijske primjene. Također je idealna za korištenje na svim javnim ili logističkim područjima, kao što su skladišta, utovarni dokovi, parkirališta itd.

Industrijska čistilica Dulevo 100 Elite ostvaruje sve potrebne značajke industrijskih čistilica: veliki spremnik, veliku snagu, izvanredni učinak čišćenja, kao i jako djelotvorni sustav usisavanja.

Četke odbacuju prašinu i otpad u spremnik velike zapremine. Prašinu kontrolira i usisava snažna turbina koja tjera čisti zrak kroz filtar visokog učinka.

Filtar prašine izrađen je od posebnog filtar platna koje osigurava emisiju u okoliš potpuno bez prašine, odnosno ispušta samo čisti zrak.

Dulevo sustav filtriranja predviđen je ne samo za zadržavanje najfinije prašine do 3 mikrona, nego i za:

  • omogućavanje jakog usisavanja
  • otežavanje začepljivanja
  • jednostavno čišćenje
  • dugi vijek trajanja

Pored visokokvalitetnog filtra za prašinu, industrijska čistilica Dulevo 100 Elite može biti opcijski opremljena sa super učinkovitim filtrom za prašinu.

Za postizanje bolje uspješnosti Dulevo je sklopio sporazum s GORE, vodećom tvrtkom u svijetu iz područja tehnologije filtriranja. Cilj ovog sporazuma je opremanje Dulevo programa industrijskih čistilica s najnovijom tehnologijom na polju filtara za prašinu.

GORE � tehnologija je najnaprednija u području filtriranja prašine, jer ima:

  • bolju kontrolu prašine (do 1 mikron)
  • bolje usisavanje
  • jednostavnije održavanje
  • brže i bolje rezultate čišćenja
  • male troškove održavanja i JAKO DUGI VIJEK TRAJANJA

GORE filtri za prašinu koji su ugrađeni u Dulevo 100 Elite industrijsku čistilicu imaju TROGODIŠNJU GARANCIJU.

Kombinacija DULEVO i GORE tehnologija napravila je od industrijske čistilice Dulevo 100 Elite najbolje dostupno sredstvo za pročišćavanje zraka i površina od prašine i otpada.

Ergonomija je velika prednost ove industrijske čistilice s vozačem. Veliki prostor za noge, udobni položaj vozača, te mali broj i jednostavnost upravljačkih dijelova čini stroj ugodnim za korištenje i brzim za obučavanje.

Svaka pojedinost ove industrijske čistilice s vozačem dizajnirana je sa ciljem postizanja najboljeg rezultata čišćenja i malih troškova rada, čak kod korisnika bez iskustva. Jednostavni pristup svim dijelovima i potpuno hidraulična tehnologija čine održavanje jednostavnim i jeftinim.

Strojevi su dostupni u izvedbi s diesel, LPG gorivom, odnosno s akumulatorskim napajanjem, te su prikladni za prigradnju pribora u svrhu prilagodbe individualnim potrebama

Tehnički podaci
Osnovne karakteristike
Proizvođač: Dulevo
Model: 100 EH
Samo glavna četka: 1000 mm
Sa desnom bočnom četkom: 1350 mm
Sa desnom i lijevom bočnom četkom: 1700 mm
Sa bočnom i čeonom četkom: 2000 mm
Promjer bočne četke: 600 mm
Promjer glavne četke: 380 mm
Maximalni radni učinak: 18000 m²/h
Spremnik otpada: 400 L
Visina pražnjenja: 1500 mm
Površina filtriranja: 7,5 m²
Maximalna brzina: 10,5 km/h
Težina: 1130 kg
Motor
Proizvođač: BEST Motor
Pogon: Baterijski
Napon: 36 V
Snaga: 4 kW
Dimenzije
Duljina: 2315 mm
Širina: 1410 mm
Visina: 1540 mm

 

Ukoliko želite preuzeti PDF dokument s specifikacijama viličara ili nas kontaktirati vezano za najam viličara odaberite sljedeće poveznicePreuzmite PDF dokument Pošaljite upit