NOVO U PONUDI! Ravas Ergo Truck 3200 – Električni viličar i vaga u jednom
7. svibnja 2024.

RUČNI VILIČARI: Svestrana rješenja za uspješnije poslovanje

Ručni viličari, nezamjenjiv alat u modernom poslovanju, igraju ključnu ulogu u učinkovitom prijenosu i premještanju tereta, čineći svakodnevne operacije jednostavnijima i sigurnijima. U suvremenom poslovnom okruženju, efikasnost, sigurnost i ekonomičnost ključni su faktori uspjeha.

Bez obzira radi li se o velikim korporacijama ili malim obiteljskim poduzećima, kao i o poljoprivrednim gospodarstvima, ručni viličari predstavljaju trećeg zaposlenika koji neumorno pomaže pri obavljanju teških fizičkih zadataka. Njihova uporaba ne samo da poboljšava produktivnost, već također značajno smanjuje rizik od ozljeda, omogućujući radnicima da se fokusiraju na druge važne aspekte svog posla. Kroz ovaj blog, istražit ćemo kako ručni viličari pridonose učinkovitosti poslovanja i zašto su postali neophodni alat u svim sektorima industrije.

Asortiman ručnih Jungheinrich viličara

Jungheinrich, renomirani svjetski lider u području manipulacije teretom, pruža široku lepezu ručnih viličara dizajniranih kako bi zadovoljili raznovrsne potrebe korisnika diljem svijeta. Bilo da se radi o skladištenju, utovaru, istovaru ili distribuciji, Jungheinrich ručni viličari su pouzdana podrška vašem poslovanju.

Jungheinrich ručni viličari karakteriziraju se izuzetnom pouzdanošću, dugotrajnošću i jednostavnošću korištenja. Sve njihove varijante pružaju visok stupanj sigurnosti i udobnosti, čime se osigurava optimalna radna okolina za operatere. Uz pažljivo dizajnirane komponente i visoku kvalitetu izrade, Jungheinrich ručni viličari predstavljaju pouzdanog partnera za svaku industriju i svako poslovanje.

Ručni paletni viličari

Srce svake operacije utovara i istovara, ručni paletni viličari Jungheinrich predstavljaju temelj učinkovitog skladištenja. Opremljeni snažnim hidrauličnim sustavom i ergonomski oblikovanim ručkama, ovi viličari omogućuju precizno podizanje i spuštanje tereta, čime se osigurava brza i sigurna manipulacija paleta.

Baterijski ručni viličari bez krana

Za potrebe koje zahtijevaju dodatnu snagu i fleksibilnost, Jungheinrich nudi širok spektar baterijskih ručnih viličara bez krana. S inovativnim dizajnom i naprednim tehničkim karakteristikama, ovi viličari omogućuju podizanje težih tereta do 3000 kg  i rad na većim visinama, pružajući korisnicima veću produktivnost i učinkovitost.

Baterijski ručni viličari s kranom

Za zadatke koji zahtijevaju preciznost i visoku razinu kontrole, Jungheinrich nudi baterijske ručne viličare opremljene kranom. Ovi viličari kombiniraju snagu i preciznost, omogućujući korisnicima da manipuliraju teretom na visini do 5350 mm s maksimalnom sigurnošću i efikasnošću.

Višestruke prednosti ručnih viličara

Ručni viličari s ugrađenom vagom kod modela Jungeinrich AMW 22 predstavljaju idealno rješenje za tvrtke koje trebaju precizno mjerenje težine tereta tijekom utovara i istovara. Ova inovativna tehnologija omogućuje operaterima da istovremeno podižu i važu teret, eliminirajući potrebu za dodatnim procesima mjerenja i optimizirajući logističke operacije. U asortimanu Mlakar Viličara nudimo i ručne viličare drugih marki, na primjer Ravas ručni viličar koji je dostupan s vagom, te druge za čiju dostupnost nas je potrebno kontaktirati.

Industrijsko utovarivanje i istovarivanje

U industrijskim okruženjima gdje je precizno mjerenje težine tereta ključno za pravilno skladištenje i distribuciju robe, ručni viličari s pružaju brzo i pouzdano rješenje koje treba preciznost u izazovnim prostorima.

Skladištenje i distribucija

Pri organizaciji skladišta i manipulaciji s paletama različitih težina, ručni viličari s vagom omogućuju operaterima da efikasno identificiraju, sortiraju i raspoređuju teret prema njegovoj težini.

Baterijski ručni viličari – učinkovita održivost

Ručni baterijski viličari revolucionirali su način rukovanja teretom, nudeći tihu i ekološki prihvatljivu alternativu tradicionalnim modelima. Njihova jednostavnost uporabe i visoka učinkovitost smanjuju fizički napor radnika, povećavajući produktivnost i sigurnost na radnom mjestu. Idealni su za skladišta, trgovine i industrijske pogone.

Bežična mobilnost: Baterijski ručni viličari omogućuju operaterima slobodno kretanje bez potrebe za konstantnim spajanjem na struju, čime se povećava fleksibilnost i učinkovitost u radu.

Tiho i ekološki prihvatljivo: Za razliku od konvencionalnih ručnih viličara koji koriste fosilna goriva, baterijski pogon je tiši i ne proizvodi štetne emisije, što rezultira čistijom i ugodnijom radnom okolinom.

Niska potrošnja energije: Baterijski viličari imaju nisku potrošnju energije, što rezultira manjim troškovima održavanja i dužim vijekom trajanja baterije.

Brzo punjenje i dugotrajna upotreba: Napredna LI -ION Jungheinrich tehnologijatehnologija baterija omogućuje brzo punjenje i dugotrajnu upotrebu bez potrebe za čestim punjenjem, što povećava produktivnost i smanjuje vremenske gubitke.

Precizna kontrola: Baterijski viličari pružaju preciznu kontrolu i glatko ubrzanje, što olakšava manevriranje teretom u uskim prostorima i osigurava sigurnost operatera i okoline.

Potražite najbolje rješenje za vaše poslovanje

Asortiman ručnih viličara tvrtke Mlakar Viličari predstavlja pouzdan izbor za tvrtke koje traže ekonomična i učinkovita rješenja za manipulaciju teretom. Ručni  viličari, uključujući ručne paletne viličare, baterijske ručne viličare bez krana i baterijske ručne viličare s kranom, pokrivaju širok spektar potreba različitih industrija.

Pružajući visoku nosivost, pouzdanost i jednostavnu upotrebu, ručni viličari u asortimanu  Mlakar Viličara olakšavaju procese utovara, istovara i skladištenja tereta. Uz to, primjena ručnih viličara s ugrađenom vagom dodatno optimizira logističke operacije, pružajući precizno mjerenje težine tereta i eliminirajući potrebu za dodatnim postupcima mjerenja.

Kombinirajući ekonomičnost, sigurnost i praktičnost, asortiman ručnih viličara tvrtke Mlakar Viličari odgovara potrebama različitih industrija i pruža pouzdano rješenje za manipulaciju teretom u svakodnevnim operacijama.