Kratkoročni najam viličara – Brza prilagodba dnevnim ili sezonskim zadacima
21. ožujka 2024.
RUČNI VILIČARI: Svestrana rješenja za uspješnije poslovanje
16. svibnja 2024.

NOVO U PONUDI! Ravas Ergo Truck 3200 – Električni viličar i vaga u jednom

Ravas Ergo Truck 3200 ne samo da postavlja standarde u rukovanju robom, već također pruža impresivne značajke električne vožnje i podizanja a također je ergonomski prilagođeno za radnika.

Električna vožnja:

Za održive i ekološki osviještene operacije, Ravas Ergo Truck 3200 pokreće se električnom energijom, nudeći čistu i tihu alternativu u usporedbi s tradicionalnim vozilima s unutarnjim izgaranjem. Električna vožnja ne samo da smanjuje emisije štetnih plinova, već također smanjuje troškove goriva i održavanja, pridonoseći dugoročnoj održivosti poslovanja.

Električno podizanje

Sposobnost električnog podizanja omogućuje brzo i učinkovito podizanje tereta s minimalnim naporom. Ova značajka posebno je korisna u okruženjima s visokim opterećenjem, gdje je potrebno podizati i prenositi teže terete s preciznošću i kontrolom.

Baterija 24V / 20Ah Li-ion

Napajan snažnom baterijom od 24V / 20Ah Li-ion, Ravas Ergo Truck 3200 pruža pouzdanu i dugotrajnu energiju potrebnu za neprekidno rukovanje. Tehnologija Li-ion baterije osigurava brzo punjenje i produljenu trajnost, minimizirajući vrijeme neaktivnosti i maksimizirajući produktivnost.

Nosivost od 750kg – 1500kg

Ravas Ergo Truck 3200 može sigurno podići terete težine od 750 do 1500 kg, pružajući fleksibilnost i svestranost potrebnu za različite operacije rukovanja. Bez obzira treba li podizanje lakših ili težih tereta, Ergo Truck 3200 radi s pouzdanošću i preciznošću.

Nezamjenjivim alat svakog logističkog okruženja

Ovaj model pruža brojne dodatne mogućnosti koje mogu i ne moraju biti dio dodatne opreme.

  • Indikator tipa 3200 i 5200
  • RAM indikator  potpore podizanja
  • Opcija za verziju OIML III
  • Termalni ili Matrix printer 12V
  • Bloetooth ili Wifi podatkovni transfer
  • Dodatna baterija za produženu autonomiju
  • RDC, RAVAS softver
  • RIS, RAVAS integrirani softver

U kombinaciji s integriranom vagom i ergonomskim dizajnom, čine Ravas Ergo Truck 3200 nezamjenjivim alatom u svakom logističkom okruženju.

Najam viličara