Fiksni nosač skenera za viličare
23. lipnja 2020.
Kratkoročni najam viličara – Brza prilagodba dnevnim ili sezonskim zadacima
21. ožujka 2024.

Dugoročni najam viličara – održiv izbor!

Mlakar viličari - dugoročni najam viličara

Dugoročni najam viličara često je praktičniji odabir, posebno za poduzeća koja svakodnevno koriste ovakvu opremu. Dugoročni najam osigurava fleksibilnost i sigurnost iz više aspekata poslovanja. Često se koristi kada poduzeće nije spremno investirati u kupnju vlastitih strojeva, odnosno viličara. Ovaj oblik najma često se koristi u industrijskim, skladišnim i drugim poslovnim okruženjima.

Donosimo nekoliko ključnih informacija o dugoročnom najmu viličara:

Raznovrsnost voznog parka – novi strojevi!

Mlakar Viličari mogu se pohvaliti širokim voznim parkom za iznajmljivanje viličara. Za partnere dugoročnog najma naručujemo nove viličare, a nakon isteka perioda najma – stižu novi strojevi!

Viličar može biti s prigrađenim uređajima ili u posebnoj izvedbi za neobične primjene – od ručnih baterijskih do visokoregalnih viličara, za dvorište, halu ili za teški teren – po potrebi!

Mlakar Viličari nude dugoročni najam odgovarajućih viličara za svaku potrebu logističkog lanca.

Ključne prednosti dugoročnog najma viličara

Ako Vaše poslovanje zahtijeva pouzdane viličare s fleksibilnim uvjetima plaćanja, ponuda dugoročnog najma viličara može biti savršeno rješenje!

Osnovni benefiti najma viličara na duže vrijeme su:

Fleksibilnost i prilagodljivost

Dugoročni najmovi omogućuju tvrtkama prilagodbu svoje opreme ovisno o promjenama u obujmu posla ili specifičnim potrebama. Ovo je korisno za tvrtke koje doživljavaju sezonske fluktuacije u poslovanju ili druge promjene u zahtjevima za rukovanjem materijala.

Bez obzira na koje razdoblje trebate strojeve,  ponuda se prilagođava  vašim potrebama.

Nema početnih troškova

Dugoročni najam viličara omogućuje poduzećima izbjegavanje velikih početnih troškove investiciju u novu opremu. To može biti posebno korisno za manje tvrtke ili one koje se suočavaju s ograničenim budžetom. Na ovaj način plaćate samo dogovorene rate, što olakšava upravljanje budžetom.

Redovno održavanje i servisiranje

Ne morate brinuti o troškovima popravaka i redovitog održavanja unajmljenog viličara. Uz naš dugoročni najam, uključeno je redovno održavanje i servisiranje viličara, što osigurava njihovu dugotrajnost i pouzdanost. Sve to bez dodatnih troškova.

Najnovija tehnologija

Dugoročni najam omogućuje poduzećima da redovito ažuriraju svoj inventar s najnovijom tehnologijom i efikasnijim modelima opreme bez potrebe za prodajom ili zamjenom starih strojeva. Imamo širok spektar viličara najnovije tehnologije marki Jüngheinrich i Heli, koji će odgovarati svim vašim potrebama u pogledu podizanja i manipulacije teretom.

Stručna podrška i savjetovanje

Naš tim stručnjaka posvećen je pružanju vrhunske podrške i savjetovanja kako biste maksimalno iskoristili svoje viličare i optimizirali svoje operacije.

Najam viličara